Publicaties

2014 ICC (publieke vertoning)

Loyalty…Keyring to a fulfilling life
Video: 210 minuten
€ 90,75
Het beeldmateriaal van het in 2014 gehouden Internationale Contextueel Congres “Loyalty… Keyring to a fulfilling life” omvat zes opnames: 1) Greet de Bruijn: Opening, 2) Barbara Krasner: Lezing over Loyaliteitsdynamiek, 3) Peter Goldenthal: Lezing over Meerzijdige partijdigheid, 4) Veresca van den Berge en Hans Groeneboer: Duo-presentatie over Contextueel management, 5) Terugspeeltheater Wordt Vervolgd: De ervaringen op bijzondere wijze teruggespeeld en 6) Greet de Bruijn: Afsluiting.

Een Fascinerende Hondenbaan

Auteur: Don Croonenberg
ISBN: 978-90-470-0345-8
Eind 2000 kreeg bovenbazend Nederland het voor de kiezen. Wanbeleid, gebrek aan visie en hooghartigheid leidden tot de roep om ‘authentieke’ roergangers: zichzelf blijvende bovenbazen die waarden hebben en verantwoordelijkheid nemen. Ruim 20 persoonlijke interviews met vertegenwoordigers van bedrijfsleven, wetenschap en het publieke domein. Positief onthaald door o.a. Elsevier en Trouw.

Zelf laten doen!

Auteur: Greet de Bruijn
ISBN: 978-90-809169-2-0
Iedereen die kinderen opvoedt of met ze werkt wil ze graag Zelfrespect, Zelfvertrouwen en Zelfstandigheid meegeven. Dat is niet altijd even makkelijk. Dit boek is een leidraad met vooral praktische handreikingen over kinderen van 0 t/m12 jaar. Wat mag je van ze verwachten op sociaal gebied, lichamelijke ontwikkeling, hoe ze te helpen omgaan met kritiek en boosheid, seksuele ontwikkeling, hoeveel zakgeld kun je ze geven en vooral: wat kunnen ze zelf!

De toekomst daar komt geen eind aan!

Auteur: Don Croonenberg & Greet de Bruijn
ISBN: 978-90-78709015
De auteur heeft samen met Greet de Bruijn in 2007 ruim 600 kinderen (10-14 jaar) door vrijwel heel Nederland gesproken over de huidige en toekomstige “toestand van de wereld” en Nederland in het bijzonder. Daaruit volgden door de kinderen zelf geschreven verhalen, waarvan er zestig in dit markante boek staan, aangevuld met circa tweehonderd puntige, geestige, vaak ook verontrustende one-liners van de kinderen. Er zijn ook bijdragen te lezen van Ronald Plasterk en Andre Rouvoet, oud Unicef- directeur H.Franken, K.Paling van het Sociaal Cultultureel Planbureau en B. Delver, directeur van Stichting Kinderconsument.

Overige uitgaves

Bovenstaande boeken en overige uitgaves zijn tevens te bestellen via de boekhandel of online boekwinkels.

Andere titels van ons zijn:

·         Twee harten in driekwartsmaat 2017 Don Croonenberg

·         Tan Tan 2014 Don Croonenberg

*    Meisjes zijn geen koeien 2013 voor stichting MOV Eindhoven Don Croonenberg

·         Schorpioenen in de mais 2008 Philip van Lelyveld , Don Croonenberg

·         De tweede tijd 2004  Don Croonenberg

·         Het geheim van de Sint 2003 Don Croonenberg & Greet de Bruijn

·         Diverse korte verhalen in: Tulpen voor Jamilla; lijn 29

·         In de keerlaan 1996 Don Croonenberg

·         Theologie van overzee 1988 Don Croonenberg & Rob van der Zwan